понеділок, 27 квітня 2015 р.

Година роздум “А душа людська пам’ятатиме Вас ”.

З нагоди дня вшанування пам’яті учасників ліквідації на чорнобильській АЕС, 25 квітня, біля пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи пройшов мітинг, в якому прийняли участь бібліотекарі разом з користувачами, поклали квіти та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.
26 квітня на абонементі для дорослих відбулася година роздум “А душа людська пам’ятатиме Вас ”. На заході присутні мали змогу переглянути документальний фільм «Чернобыль. За минуту до катастрофы»
Бібліотекарі оформили виставку - заклик “Залишиться у пам’яті у нас, як вічна рана, цей страшний Чорнобиль», на якій були представлені документальні матеріали, художні твори, публіцистичні нариси як кінця 80-х, так і сьогодення.
Бібліотекар Артеменко Т. звернула увагу на альбом Ігоря Костіна “Чорнобиль. Сповідь репортера”. Волею випадку так сталося, що саме Ігор Костін став першою “людиною з камерою” в епіцентрі найстрашнішої техногенної катастрофи ХХ століття. Йому вдалося зафіксувати наслідки Чорнобильського лиха, починаючи від перших годин і днів після аварії. Завдяки його приголомшливим фото, відкрилася найгіркіша правда про страшну трагедію, що сколихнула цілий світ.
Альбом Ігоря Костіна ще довго роздивлялися після закінчення заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар