пʼятниця, 28 червня 2024 р.

Патріотичний мікс «Що в Україні най, най…»

В 2024 році ми відзначаємо 28-му річницю прийняття Конституції України. Вона утвердила реальність української національної державності, визнає людину найвищою соціальною цінністю, дає не тільки можливість нам будувати вільну, демократичну, соціальну і правову державу, а й є також даниною пам’яті мільйонів українців, що віддали своє життя за Україну.
Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.
Тож 28 червня в рамках святкування Дня Конституції України у Центральній міській бібліотеці було проведено патріотичний мікс «Що в Україні най, най…»
У ході заходу учасники дізнались, що таке Конституція, коли була прийнята Конституція України, дослідили історичний аспект законодавчого процесу в Україні, активно відповідали на питання, грали в інтелектуальну гру. Наприкінці заходу молодь написала листи вдячності нашим воїнами.


Немає коментарів:

Дописати коментар