неділю, 16 лютого 2014 р.

Нон-стоп “День вічного кохання”

“Любов проносить серце над землею
І робить дивовижні чудеса.
Стає людина зовсім інша з нею,
Тоді в її душі живе краса!”
Студентське життя – це пора молодості, невичерпної енергії, цікавих подій та першого пам’ятного кохання в житті. Саме коханню і Дню Святого Валентина був присвячений нон-стоп “День вічного кохання”, що пройшов на території вільного спілкування «посиДЕЛОчки» в юнацькому абонементі ЦМБ 16 лютого. Свято розпочалося швидкими неінтернет-знайомствами “FlirtMania”. Ведучі вечірки – Виноградова Юлія та Дейна Станіслав запропонували всім зануритися в атмосферу нових знайомств та приємного спілкування. Кожний з присутніх гостей на початку дійства отримав половинки сердець, які треба було з’єднати в одне ціле. Так народились нові пари, і сподіваємось, нові відносини.
Святково прикрашена зала навіяла на глядачів ліричні почуття. На “Дереві кохання” гості мали можливість залишити свої побажання та освідчення в коханні – у вигляді сердець та квітів. Молоді люди читали вірші про кохання видатних поетів: Лесі Українки, І. Франка, Л. Костенко, О. Пушкіна, декламували уривки з українських класичних творів, співали народні та сучасні пісні, присвячені невмирущій силі вічного кохання. 
«посиДЕЛОчники» ознайомилися з історією виникнення свята та взяли участь у різноманітних цікавих конкурсах. Незвичайні призи отримали всі, хто завітав на свято до Дня закоханих. А позитивних емоції і незабутні враження залишаться надовго в їх пам’яті.

Немає коментарів:

Дописати коментар