середу, 19 лютого 2014 р.

Cемінар-практикум “Сервісний підхід до організації обслуговування користувачів: досвід та проблематика”

Бібліотечна система безперервно працює над вдосконаленням та модернізацією форм роботи з користувачами, розширює перелік нових безкоштовних бібліотечних послуг. Пріоритетним напрямом роботи безперечно залишаються дістанційні форми обслуговування користувачів. В минулому році були створенні та активно функціонували 5 бібліотечних блогів, які відразу ж стали популярними та добре відвідуються нашими читачами. На черзі нова для ЦБС форма роботи – створення фахівцями бібліотек авторських буктрейлерів за новими та вже улюбленими виданнями.
Протягом першого кварталу 2014 року у всіх структурних підрозділах триває робота над створенням конкурсних робіт до участі у обласному конкурсі буктрейлерів “Тарас Шевченко в кадрі”, який проводиться Дніпропетровською обласною універсальною науковою бібліотекою у рамках фестивалю “От де, люде, наша слава, слава України” до року Т. Г. Шевченка в Україні.
З цієї нагоди 19 лютого на базі Центральної міської бібліотеки ім. Г. Світличної відбувся перший в поточному році семінар-практикум для працівників ЦБС на тему “Сервісний підхід до організації обслуговування користувачів: досвід та проблематика” за участю спеціалістів з Обласної бібліотеки для молоді ім. М. Свєтлова, які провели майстер-клас з виготовлення буктрейлерів та надали іншу консультаційно допомогу щодо роботи з юними користувачами. В ході семінару співробітники Павлоградської міської ЦБС також ділилися творчими напрацюваннями щодо роботи бібліотек з юнацтом та молоддю. 
Всі учасники семінару відзначили, що такі форми обміну практичним досвідом у атмосфері дружнього невимушеного спілкування вельми корисні для професійного зросту бібліотечних кадрів.

Немає коментарів:

Дописати коментар