пʼятницю, 25 листопада 2016 р.

Бесіди «Нас доля вела назустріч одне одному»

У кожної пари є своя історія кохання, історія знайомства, яку вони люблять згадувати, яку мріють одного разу розповісти дітям і онукам. З боку перше знайомство може здатися банальним або навпаки – незвичайним, але для самих закоханих воно назавжди залишиться чимось чарівним і доленосним.

24 листопада на абонементі для дорослих відвідувачі читацької приймальні ТЕТ-А-ТЕТ ділилися своїми історіями знайомств і розповідали про те, як вони вперше зустріли свої половинки. Так, Тригуб Вікторія Олексіївна розповіла історію знайомства своїх батьків. «Сталося це в далекому 1978 році. Гуляли на весіллі – мама свідком з боку нареченої, тато – нареченого. Обидва були вільні, але іскри між ними не промайнуло. Навпаки, не сподобалися один одному. Через рік вони також зустрічаються на весіллі свідками. Обидва були здивовані і тут вже уважніше придивилися один до одного. Через півроку з'явилася нова сім'я».
Якщо і Ви маєте цікаву, сумну, веселу, життєву історію або придумали оригінальний сюжет для невеличкої розповіді та хочете поділитися нею з усіма? Приходьте на абонемент для дорослих! Душевна бесіда гарантована!

Немає коментарів:

Дописати коментар