середу, 16 листопада 2016 р.

Кинь цигарку – відчуй себе WELL!

У будній день неможливо пройтись по двору, не побачивши пару-трійку підлітків з сигаретою. Чи знають вони про шкоду куріння? Так. Чому тоді продовжують, незважаючи на колосальний збиток здоров'ю та страх покарання в школі і вдома? Відповідь проста – підлітки живуть сьогоднішнім днем, не замислюючись про наслідки. Саме про це йшла мова 16 листопада на юнацькому абонементі в «агітальтанці» - «Хочеш довше жити – кидай палити!» 
Цього разу у бібліотеку завітали підтримати дискусію дівчата-волонтери з павлоградської Клініки Дружньої до молоді. Вони пояснили, присутнім, чому саме на дитячому курінні потрібно акцентувати сьогодні увагу, - звикання до нікотину у підлітків відбувається набагато швидше, ніж у дорослих: досить покурити всього три-чотири дні. А вже через місяць можуть проявитися перші наслідки, яких потім практично неможливо позбутися. 
Окрім цього, підлітки дізналися про шкоду, яку можуть завдати дуже модні на сьогодні електронні цигарки, а наприкінці заходу отримали на згадку оригінальні календарики «Кинь цигарку, біжи в качалку!» 



Немає коментарів:

Дописати коментар