середу, 16 листопада 2016 р.

Імідж-коктейль «Театральний камертон»

16 листопада мистецько-краєзнавчий відділ нашої бібліотеки став осередком неформального спілкування молоді з перспективним актором павлоградського театру – Борисом Ревою. 
Як виявилося, багато хто з присутніх, неодноразово відвідував театр, тож актора впізнали одразу. Відтак, розмова школярів з актором швидко набула дружнього, невимушеного характеру. Молоді глядачі, без перебільшення, дослухалися до кожного слова, відкриваючи для себе цікаві сторінки театрального життя.
На цікавих та допитливих, які бажають втамувати інформаційний театральний голод, чекав чудовий стенд з адресами театральних блогів та порталів, а прекрасна підбірка літератури стане у нагоді юним читачам, котрі бажають більше дізнатися про театральне мистецтво загалом, і про український професійний театр, зокрема.
Потому на актора посипалися численні запитання. Школярі цікавилися і мріями актора, і його планами на майбутнє. Спілкування вийшло незаангажованим, щирим та відкритим. Тож було вирішено і надалі влаштовувати подібні зустрічі.
Від Бориса молодь отримала запрошення відвідати театр та переглянути новинки сезону, щоб бути завжди в курсі надбань театральної культури нашого міста.



Немає коментарів:

Дописати коментар