понеділок, 21 листопада 2016 р.

«Євромайдан SOS. Право на гідність»

На передодні вся Україна відзначала День гідності та свободи, тож библіотекарі читального залу запропонували студентам Павлоградського технікуму переглянути стрічку- хроніку «Євромайдан SOS.Право на гідність» » – про взаємодопомогу, про те, що мотивує людей волонтерити. Це розповідь про те, як розвивалася перша масштабна волонтерська ініціатива України. Про те, як під час Революції Гідності люди об’єднались, щоб захищати права інших людей. І що українці дійсно живуть девізом «Моя хата скраю!», але з доповненням: «першим ворога стрічаю!». І ми зустріли! Та об’єднались, щоб боротись проти численних порушень прав людини.
Перегляд фільму став нагадування всім про те, якою ціною здобуто свободу на новий шанс для країни стати справжньою європейською державою.
Тож, будьмо гідними пам'яті наших Героїв! Завдяки нашій згуртованості, незламності духу та беззаперечній вірі у перемогу справедливості над нашою Батьківщиною запанує мирне небо, а в наші домівки прийде радість, злагода та впевненість у завтрашньому дні!
Також для присутніх була оформлена книжкова виставка «Зима що нас змінила» де висвітлюються події революцій гідності, фотодокументи, творчість майданівців, художнє відображення боротьби за національну гідність .



Немає коментарів:

Дописати коментар