вівторок, 10 березня 2015 р.

Засідання інтелект-клубу "КРИТики" "Грають Тільки Дами"

Ось і прийшла весна. Наближається чарівне свято 8 березня – свято, яке традиційно вважається днем жіноцтва. Це свято є символом усього найкращого, що є у нас в житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. 7 березня у читальній залі зібрались члени інтелект-клубу “КРИТики” на святкову гру “Грають тільки дами” Міжнародного синхронного турніру  ВДІ. 

Красиві і розумні, активні і високоосвічені – такими були жінки – члени клубу. А ще вони, як завжди, відповідали на питання... Питання пов’язані з прекрасною половиною людства... модою, квітами, красою та іншими милими серцю дрібничками. Чотири жіночих команди “Ліберея”, “Три дівиці”, “Бозони Хіггса”, “Припева.net” (грали у залік) та дві суто чоловічі “Вертикаль” та “Мелодія вареників” (так-так, чоловіки теж мали право грати, тільки поза заліком) та одна змішана “Старые ласточки” отримали багато задоволення від змагання. 
Перемогу здобула команда “Ліберея”!!! Наприкінці зустрічі серед чарівних інтелектуалок було обрано дві “Василіси Премудрі”. Цим титулом вже 12 років нагороджують жінок – членів клубу. Молодшою “Василісою” було обрано Анастасію Мозолеву – капітана команди “Припева.нет”. Старшою вже втретє стала Ольга Антоненко з бібліотечної команди “Ліберея”. Протягом всього турніру серед гравців панували весняне тепло і веселощі.

Немає коментарів:

Дописати коментар