понеділок, 30 березня 2015 р.

Молодіжний медіа-центр “ЗМІ” презентує!

26 березня відбулася презентація молодіжного медіа-центра “ЗМІ, яку представили бібліотекарі разом з юними журналістами.
Молодіжний медіа-центр почав діяти з лютого, але не дивлячись на незначний термін існування, члени ”ЗМІ” вже можуть похвалитися своїми результатами – вже в березні на сторінках газети “Західний Донбас” було надруковано статті юних журналістів! Працівники бібліотеки відзначили дівчаток-першопроходців, які разом з привітаннями отримали спеціальні бібліопоздоровлення, що містять текст їх статей.
Варто відзначити, що протягом презентації у членів “ЗМІ” була можливість висловити свої враження про заняття в медіа-центрі. Думки юнаків та дівчат були неоднозначними – комусь найбільше сподобався коучинг з відомими журналістами, комусь – майстер-клас з фотохудожником, а для деяких найважливішим став процес написання матеріалів. До речі, ще на початку вечора юні журналісти отримали завдання, кожен відповідно до своїх вподобань – деякі безупинно “строчили” у блокнотах, роблячи нотатки для майбутніх статей, а деякі нескінченно натискали на «спуск» своїх фотоапаратів. Репортажі з презентації чекаємо у найближчих випусках павлоградських газет!
Цього разу у рамках чергового заняття молодіжного медіа-центра “ЗМІ” в гості до юних журналістів завітали молоді члени телестудії “Юніон-TV”, які з радістю поділились досвідом та продемонстрували створені власноруч відеокліпи. Уважно слухали своїх колег юні “акули пера”, адже їм незабаром доведеться самим створювати відеосюжети.
Завершився вечір побажаннями, що висловили гості учасникам молодіжного медіа-ценра. Цікавою “фішкою” стали різнокольорові “вічні пір’я”, за допомогою яких і були написані добрі слова на адресу “ЗМІ”.


Чекаємо всіх бажаючих в молодіжному медіа-центрі “ЗМІ” 16 квітня о 15.00!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар