понеділок, 2 березня 2015 р.

Зустріч майстринь клубу “Чарівниця” – “Весну зустрічаймо”

Весна – ранок року. Природа оживає, пробуджується, життя відновлюється, кипить, вирує. Такою ж весняною – веселою, живою і галасливою 1 березня була зустріч майстринь клубу народних умільців “Чарівниця”.

Саме з приємних, позитивних емоцій розпочалось засідання клубу. Майстрині ділилися вишивками – новинками. Як говорить, активна учасниця клубу Валентина Вареник: “Коли бачиш, як невелика кольорова пляма перетворюється у картинку, то отримуєш від цього величезне задоволення і воно поширюється на тих, хто тебе оточує”.
Ольга Яглінська на прохання рукодільниць клубу продовжила майстер-клас з плетіння килимка на рамці. Хоч це і клопітка робота, проте цікава і оригінальна. Є багато маленьких секретиків, дізнаватися про які у веселому гурті завжди краще.
Члени клубу за чашкою духмяного трав’яного чаю обмінювалися досвідом у створенні вишиванок, рушників, картин, ділилися новинами, жартували.
Зустріч пройшла на славу. Кожного разу до бібліотеки приходять все нові і нові люди, які із задоволенням розповідають своїм друзям про роботу клубу “Чарівниця” і запрошують їх приєднатись до учасників клубу, бо в бібліотеці можна не тільки навчитися чогось цікавого, а й знайти нових друзів!

Немає коментарів:

Дописати коментар